Is uw hond op beweging gesteld? 

 Belt u daarvoor Hondenuitlaatservice Spring in ’t Veld op

 06-26 40 81 28 of neem contact middels dit formulier.

Neem contact met ons op

Is uw hond op beweging gesteld? 

Belt u daarvoor Hondenuitlaatservice Spring in ’t Veld op 

06-26 40 81 28 of neem contact middels dit formulier.

Neem contact op

Is uw hond op beweging gesteld? 

Belt u daarvoor Hondenuitlaatservice Spring in ’t Veld op 

06-26 40 81 28 of neem contact middels dit formulier.

Neem contact op

Laat uw hond plezier beleven tijdens een lange wandeling met Hondenuitlaatservice Spring in ’t Veld. Ik start met de wandeling in de ochtend en wandel minimaal 1 uur. Het zal het welzijn van uw hond alleen maar goed doen. En een blije hond is een blije baas.

Kennismakingswandeling

Benieuwd hoe een wandeling met Spring in ’t Veld eraan toegaat? Wandel dan vrijblijvend een keer mee met de roedel in de omgeving van Haarlem. Na de kennismakingswandeling bent u er vast van overtuigd dat uw hond het naar zijn zin zal hebben tijdens de uitstapjes met Hondenuitlaatservice Spring in ’t Veld.


Bel 06-26 40 81 28 of 023 - 527 79 42 voor een afspraak of voor meer informatie over:
  • Beschikbare plekken
  • Speciale wensen
  • Probleemgedrag
  • Ophaalservice
  • Gratis kennismakingswandeling
  • Betalingsmogelijkheden (rittenkaart of contract)


Bijzonderheden

  • Is uw hond ziek, dan overleggen we wat een passend alternatief is voor u en uw hond.
  • Een individuele wandeling behoort tot de mogelijkheden.
  • Loopse teefjes kunnen voor een periode van circa vijf weken helaas niet mee.

Bedrijfsinformatie

Hondenuitlaatservice Spring in ’t Veld

Madoerastraat 23
2022ZL Haarlem

023 - 527 79 42

esthergestel@gmail.com


Recensies

Els

Ik heb Esther telefonisch gesproken. Nu geen plek voor het uitlaten helaas maar ze nam uitgebreid de tijd om nog wat vragen van mij te beantwoorden over onze jonge hond die wat training kan gebruiken. Als er een plek vrijkomt en onze draak is er klaar voor, wil ik niets liever dan dat hij door Esther meegenomen kan worden met wat andere honden. Groeten Els

Scott

Onze hond Scott loopt al meer dan 10 jaar dagelijks mee. Het is zijn allerleukste uitje. Vol enthousiasme wacht hij op de komst van Esther en al zijn vriendenhonden. Onder zeer deskundige leiding beleeft hij dan geweldige uurtjes. Ik wordt door Esther op de hoogte gehouden van de gedragingen en conditie van Scott. Met een gerust hart kan ik onze hond aan haar toevertrouwen. Voor een ieder die zijn hond het allerbeste gunt adviseer ik hondenuitservice Spring in 't Veld.

Scott

Cleo en Sarah

Cleo en Sarah - bordercollies - gaan al mee sinds wij negen jaar geleden in Haarlem zijn komen wonen. Al tijdens de kennismaking met Esther was ik onder de indruk van haar relatie met de honden. Ze geeft vertrouwen en maakt vrienden met de honden. Cleo en Sarah zijn altijd blij wanneer Esther ze komt halen en tevreden en voldaan als ze weer thuis zijn. In de afgelopen negen jaar is het wel eens voorgekomen dat Cleo niet zichzelf was. Esther informeerde ons niet alleen over het welzijn maar adviseerde ons ook over de verzorging. Haar contact en inlevingsvermogen maakt dat de hondenuitlaatservice veel meer is dan een dagelijkse wandeling. En juist dat contact, de aandacht, vriendschap en verzorging maakt dat wij onze honden zulllen blijven meegeven!

Cleo en Sarah